Potrebno je:
* 400 g makarona Preliv :
* 300 g šampinjona
* proizvoljne količine parizera * 2 jajeta
* pureće šunke * 1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje) * sira * malo soli
* suvog mesa
* kečapa
* po ukusu origana
* malo margarina
Priprema
1. Makarone skuhati u slanoj vodi, procijediti, isprati hladnom vodom. Dodati na kockice rezanu pureću šunku, suho meso, rendan parizer, na kockice isjeckan sir, malo kečapa i origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone narezane na listiće, posoliti i njih, takođe, dodati.
2. Sve dobro sjediniti,pa sipati u vatrostalni sud, premazan sa malo margarina.
3. Premazati kečapom, naribati malo sira.
4. Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko naribati još malo sira,posuti origanom.
5. Zapeći u pećnici zagrijanoj na 200 C.
No comments:
Post a Comment