loading...

Oblatne s Jaffa keksima

 Ukusan kolač s Jaffa keksima i oblatnama koji se zaista brzo priprema, ali i zaista brzo nestaje s tanjura... Svakako provjerite naš slatk...

Tuesday, September 5, 2017

ZBOGOM ULOŠCI I TAMPONI! Znate li šta je vaginalni KARMIN? Ovaj proizvod RAZBESNEO je sve žene



Slikovni rezultat za Znate li šta je vaginalni KARMIN





Činjenica je da mnoge žene imaju problem sa menstrualnim krvarenjem i da im to utiče na kvalitet života. Zbog toga je doktor Danijel Dops izumeo ruž Mensez koji se nanese na vaginalne usmine i tako sprečava krv da curi.


Ova "spravica" sve drži zalepljeno do mometa kada odete u WC, a nakon što obavite malu nuždu lepak nestaje i krv može nesmetano da ode. Tada opet nanesete ruž i, kako kaže sve je pod kontrolom. Bez upotrebe uložaka, tampona ili menstrualnih čašica.


On je rekao i da je sastav ovog ruža potpuno prirodan te nema razloga za brigu.

- On sadrži amino kiseline i ulja, a nanosi se kao karmin. Sve je vrlo sigurno i čisto. Osim toga menstruacija utiče na ženinu produktivnost i u onim danima je smanjuje za čak 25 odsto, a uz ovaj ruž će to biti mnogo drugačije - napisao je Dops na svom Linkedin profilu, a prenosi Forbs.


Naravno, karmin je istog momenta postao viralan ali ga žene nisu dočekale sa oduševljenjem već su poprilično besne.

“Ovaj lekar ne razume kako žena funkcioniše, odnosno kao funkcioniše njena intima - žene ne krvare i ne piške iz iste rupice”, samo je jedan od mora komentara koji su se našli ispod posta.

No comments:

Post a Comment