loading...

Oblatne s Jaffa keksima

 Ukusan kolač s Jaffa keksima i oblatnama koji se zaista brzo priprema, ali i zaista brzo nestaje s tanjura... Svakako provjerite naš slatk...

Thursday, November 9, 2017

Najbolje igre u 2017-oj godini ! VIDEO

gt-sport-najava

I najvidovitiji stručnjaci za predviđanje budućnosti za 2017. godinu slažu se da će nam biti poprilično neizvjesna. Ta prognoza vrijedi otprilike za sve osim za svijet videoigara. Jedina nepoznanica ondje tek su datumi izlazaka pojedinih naslova, dok je gotovo sigurno da igrači imaju vrlo uspješnu i nadasve zabavnu godinu pred sobom.


Bit će to godina u kojoj ćemo dobiti dvije nove konzole. Nintendo će svojim inovativnim Switchem pokušati spojiti ono najbolje od kućnog gaminga te najljepše od igranja u pokretu. Microsoft će s druge strane osvježiti svoju Xbox platformu moćnom konzolom kodnog imena „Scorpio“ koja će nas uvesti u eru igranja u punoj, nativnoj 4K rezoluciji. Skori dolazak tih dvaju platformi svakako će unijeti živost i energičnost u ponudu igara pa jedva čekamo zaigrati naslove koji će igranje odvesti na jednu novu razinu.

Kao što i priliči ovoj prigodi, za najavu igara u 2017. godini pripremili smo vam video prilog s našim favoritima, odnosno igrama od kojih očekujemo najviše. Ovog puta na listi se našlo nešto manje igara nego prethodnih godina, a gornji video će vam objasniti zašto.

Znajte da je ovo tek uvod te da u najavu uključujemo samo službeno najavljene igre, odnosno igre koje imaju realnu šansu izaći unutar idućih dvanaest mjeseci. Dakako, bit ću tu igara za koje svi znamo da dolaze, ali nisu još otkrivene, zbog čega bi ovo mogla biti još jedna itekako uzbudljiva godina za gaming.









No comments:

Post a Comment