loading...
Oblatne s Jaffa keksima
Ukusan kolač s Jaffa keksima i oblatnama koji se zaista brzo priprema, ali i zaista brzo nestaje s tanjura... Svakako provjerite naš slatk...
Tuesday, October 25, 2016
Čokoladni hrskavci: Napravite grickalicu gotovu dok kažete keks
Čokolada i žitne pahuljice glavni su sastojci grickalice koju obožavaju i djeca i odrasli, a vrlo ju je lako napraviti. Zasladite se neodoljivim čokoladnim hrskavcima
Volite li čokoladu, a jede vam se i nešto hrskavo, onda su čokoladni hrskavci stvoreni za vas. Napravite ovu čokoladnu grickalicu gotovu u pola sata koja može zamijeniti i popularnu slanu grickalicu, kokice.
"Čokolada i žitne pahuljice glavni su sastojci grickalice koju obožavaju i djeca i odrasli, a vrlo ju je lako napraviti"
Sastojci:
- 160 grama Nutelle
- 1 vanilin šećer
- 150 grama čokolade u kockicama
- 20 grama maslaca
- 100 grama žitnih pahuljica
Priprema:
1. U čašu stavite Nutellu, dodajte vanilin šećer, čokoladu u kockicama i maslac.
2. U lončiću zagrijte vodu i kada je voda blizu stupnja ključanja stavite u nju čašu te ostavite dok se sastojci ne otope i ne prožmu. Kako bi se sastojci što više stopili promiješajte ih žlicom.
3. U posudu uspite žitne pahuljice te preko njih prelijte otopljenu čokoladu i dobro sve skupa promiješajte.
4. Pomoću žlice oblikujte hrskavce i posložite ih na papir za pečenje.
5. Hrskavce stavite u zamrzivač i pustite da odstoje 20 minuta kako bi se čokolada stisnula. Izvadite hruskavce iz zamrzivača i - u slast!
Savjet: Po želji otopljenom čokoladnom preljevu dodajte veće komadiće badema koji će ovu slasticu učiniti još više neodoljivom.
http://zadovoljna.dnevnik.hr/
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
Here's how female to male gender reassignment surgery works Really unbelievable !!! ...
-
Pravo je vrijeme da u svoj doručak unesete sve nijanse bobičastog voća. Jagode, maline, kupine, borovnice prava su blagodat za n...
-
Bilo je to za novu godinu `94/`95 pripreme do jaja ,ja tada 19 god.zeljan picke vise nego hleba.Dosao iz Nemacke pred novu godinu svi v...
No comments:
Post a Comment