loading...

Oblatne s Jaffa keksima

 Ukusan kolač s Jaffa keksima i oblatnama koji se zaista brzo priprema, ali i zaista brzo nestaje s tanjura... Svakako provjerite naš slatk...

Sunday, March 4, 2018

TRIK ZA NEVEROVATNO UKUSNO PILE



Pečeno pile je jedno od tradicionalnih jela, a ovaj trik će vam pomoći da ga učinite neverovatno ukusnim.


Umesto da se zadovoljite običnom i bezukusnom piletinom, postoji prost trik koji će preporoditi ovo jelo.

Tajna se krije u pripremi koja ja malo drugačija od načina na koji svi spremamo piletinu.


Potrebno vam je:
  • smrvljeni beli luk
  • žalfija
  • polovina limuna
  • voda
  • ulje
  • so
  • biber

Jedini sastojci koje ćete koristiti na koži pileta su ulje, so i biber. Od njih će koža biti hrskava i savršene boje.

Međutim, sigurno ste se pitali čemu služi voda? Baš kao i smrvljeni beli luk, bilje, limun i voda idu u unutrašnjost pileta.

Ovo možda zvuči čudno, ali razlog za to je briljantan. Stavljanjem vode unutar pileta nećete samo pomoći pečenju mesa, već će se ono i pariti, a to će meso učiniti neverovatno mekanim i sočnim.

Ovo ne možete da postignete nijednom drugom tehnikom.


Detaljan pripravak istog možete pogledati na:
  • www.youtube.com/watch?v=WL1F_X7qNUE&feature=youtu.be


No comments:

Post a Comment