loading...

Oblatne s Jaffa keksima

 Ukusan kolač s Jaffa keksima i oblatnama koji se zaista brzo priprema, ali i zaista brzo nestaje s tanjura... Svakako provjerite naš slatk...

Tuesday, November 1, 2016

Kako iskoristiti stari hleb

kako iskoristiti stari hleb

Još jedan od načina kako da iskoristite stari hleb. Jednostavno, sve umutimo i zapečemo u rerni. Fil se fino otopi a hleb je od dole ba fino hrskav.

Sastojci za 8 parčadi:


4 kašike pavlake
4 kašike kečapa
50 gr pečenice
75 gr trapista
prstohvat – dva soli
2 kašike ulja


Priprema:

Uključiti rernu da se zagreje na 200 stepeni.
Umutiti pavlaku, kečap iseckanu pečenicu, trapis, kašiku ulja i so.
premazti tepsiju sa ostatkom ulja, poslagati parčadi hleba i na svako parče staviti po kašiku fila, pa onda dodavati ono što je preostalo.
Rasporediti i staviti da se peče 15 – 20 minuta.
Kombinacije su zaista razne, možete dodavati šta god da želite ili volite, šunkaricu, majonez, začine, maslinovo ulje i beli luk….

No comments:

Post a Comment