loading...

Oblatne s Jaffa keksima

 Ukusan kolač s Jaffa keksima i oblatnama koji se zaista brzo priprema, ali i zaista brzo nestaje s tanjura... Svakako provjerite naš slatk...

Monday, February 13, 2017

Pitali smo frajere: Da li prerani seks ženama uništava šanse za vezu?


Slikovni rezultat za prerani seks ženama uništava šanse za vezu?





Obratile smo se muškarcima, kako bi saznale da li prerani seks, ženama doista uništava šanse za vezu  Donosimo najzanimljivije odgovore




VJEČNO pitanje, na koje smo dobili odgovor od čak nekoliko muškaraca.

Bliži se kraj vašeg prvog spoja, koji zasad ide odlično, a pred vama stoje dvije opcije: odlazak kući nakon poljupca ili završavanje u njegovoj spavaćoj sobi.

S jedne strane, jako vam je zgodan i napet, a s druge strane ne želite skočiti mu pod plahte prerano te si tako uništiti šanse za nešto ozbiljnije, jer bi mogao steći krivi dojam o vama. Upravo zato, obratile smo se muškarcima, kako bi saznale da li prerani seks, ženama doista uništava šanse za vezu.


Donosimo najzanimljivije odgovore.


"Ako je dobra u krevetu, ne bih ni razmišljao na kojem smo spoju spavali. Ako je seks bio tako-tako, dao bih joj još koju priliku da se poboljša, no ne bi mogao biti u ozbiljnoj vezi s nekim s kim nisam kompatibilan u krevetu."

"Znam da će žene reći kako je to licemjerno, no ja ne bih razmišljao o nečem ozbiljnom s curom, koja je sa mnom spavala na nekom od prvih spojeva. Bio bih sretan što se to dogodilo, ali ne i kada bi razmišljao da s njom pokušam nešto više."

"Ja i supruga smo se poseksali na prvom spoju. 10 godina kasnije, i dalje smo sretni, a seks je još bolji."

"Ne bih imao problem s tim, jer uvijek kažem: što se to prije dogodi, to bolje. Čemu gubiti vrijeme i novac, ako se ne slažete u krevetu?"

"Ne postoji tako nešto kao 'prerani seks'. Druge žene koje vam to govore vas zapravo samo žele sabotirati."

"Seks na drugom spoju s curom, pomogao mi je da ju ocijenjim kao odličan materijal za curu. Šteta što druge stvari nisu funkcionirale."

"Hmmm, bio bih vrlo skeptičan oko toga kakva je, ako je u moj krevet ušla tako lako. Možda bi to napravila i nakon prve svađe sa mnom ili kada bi joj nešto krivo rekao ili samo kada bi joj bio malo dosadan. Mučilo bi me to..."

"Muškarac ili želi vezu s vama ili ne želi. I to je to."

"Ako muškarac po tome procjenjuje koliko vrijedi neka žena, on je idiot."

"Ako spavate s muškarcem i on izgubi interes, nikad vas niti nije gledao kao materijal za curu."

No comments:

Post a Comment